Ga je mee vogels kijken in de Vreugderijkerwaard ?

Na de Mepper Hooilanden en De Duursche Waarden bezoeken we op zaterdagmorgen 26 januari 2019 weer een vogelrijk gebied in de regio. Even buiten Zwolle ligt de Vreugderijkerwaard. Het bijna 100 hectare grote gebied is onderdeel van het Nationale Landschap IJsseldelta. Natuurmonumenten heeft hier in 2003 een nevengeul aangelegd. Het gebied veranderde en vogels wisten al snel van deze nieuwe natuur te profiteren. Een groot deel van het jaar is het een rustplaats voor trekkende vogels en in de winter verblijven er vaak duizenden eenden en ganzen.

Bij de vogelkijkhut heb je altijd gezelschap

Een bezoek aan deze delta levert altijd verrassingen op. Wil je op deze morgen mee om een paar uur van het landschap en de vogels te genieten ?

Geef je dan op bij Johan Tinholt : tinholtmaas@gmail.com Je krijgt dan meer informatie.

Voor meer info de Vreugderijkerwaard, klik hier. 

Voor de laatste waarnemingen vanuit de vogelhut, klik je hier.