Bezoek vertegenwoordigers Provinciale Staten

wheem 15 jan. 2014 010.webwheem 15 jan. 2014 007.webVertegenwoordigers van provinciale staten hebben een uitgebreid bezoek gebracht aan De Wheem, Bezoekerscentrum van Landschap Overijssel. Doel was de waarde van vrijwilligerswerk te laten zien, en vooral wat bezuinigingen kunnen betekenen voor het landschap van Overijssel. Vrijwilligers willen graag aan de slag, maar kunnen dit niet zonder steun. RTV Oost doet hier verslag van.
Het bezoek van de statenleden aan de vrijwilligers van Landschap Overijssel in het Overijsselse nieuws. Het item over bezuinigingen op vrijwilligerswerk begint op ca 2.55 van het nieuws. 

 In het nieuws alleen vrijwilligers die aan het zagen en snoeien zijn. Er waren nog veel meer vrijwilligers aanwezig: weidevogelbeschermers, gidsen, een klusser, een gastheer en een gastvrouw van het bezoekerscentrum de Wheem, een boswachter, monitoorders, een activiteitenbegeleider, een herder, hoogstambrigadiers, vrijwilligers van de natuurwerkgroep de Reest en meer.