Voorjaarsvergadering

Maandagavond, 20 februari, was de startavond van de vereniging.

Tijdens deze vergadering  zijn de vrijwilligers weer bijgepraat voor het seizoen 2017 door voorzitter Janny  Spijkerman.  Heeft de vereniging twee nieuwe bestuursleden, Ivonne van Hedel en Harm Jan Postma, nieuwe penningmeester. En is er afscheid genomen van de huidige penningmeester Menze van der Molen.

De vereniging is op zoek naar donateurs en sponsoren.  Hoe u dat kunt doen kunt u op de website www.weidevogelbescherming.com vinden. U kunt ook contact opnemen met  voorzitter Janny Spijkerman zij kan u hier meer over vertellen.

De vergunningen zijn weer geregeld en de vrijwillige weidevogelbeschermers kunnen het land weer in de nesten van de weidevogels te beschermen.

http://dedemsvaartinvogelvlucht.nl  geeft u een impressie van de vergadering.