Wethouder Alwin te Rietstap op bezoek.

Vrijdagmorgen 24 maart 2023 hebben Wethouder Alwin te Rietstap en Henk Huesinkveld van de Gemeente Hardenberg een bezoek gebracht aan onze vereniging. Het bezoek was naar aanleiding van het vinden van het eerste kievitsei van de gemeente door de groep van Franklin ter Horst.  Naast Franklin zijn het Ferdinand Redder, Jan Jut, Hans de Olde, Johan en Janny Stevens.  Het was deze groep al 5x gelukt om het eerste ei van de vereniging te vinden. Dit jaar waren het Jan Jut en Ferdinand Redder die het eerste ei vonden. Ferdinand Redder heeft ook namens Jan Jut de bon in ontvangst genomen(hij ontbreek bij dit bezoek). Dit jaar is het bezoek anders verlopen dan voorgaande jaren.

 

 

 

 

Franklin ter Horst: Vanmorgen om 11.00 uur was wethouder Alwin te Rietstap van de Gemeente Hardenberg op bezoek om de prijs te overhandigen aan Ferdinand Redder en Jan Jut voor het op 16 maart 2023 gevonden eerste kievitsei van de Gemeente Hardenberg. Ali had voor de koffie gezorgd en Janny Spijkerman voormalig voorzitter van de Weidevogel Bescherming Avereest voor de cake. Normaal gebeurt dat in het veld maar door mijn ziekte hadden ze er de voorkeur aan gegeven dat bij Ali en mij thuis te doen. Het werd een gezellig uurtje kletsen met de wethouder over onze ervaringen in het veld van de afgelopen jaren. Wij kijken met veel plezier terug op deze ontmoeting.