Foto ochtend op 31 augustus 2019 te Vollenhove

Deze ochtend met 4 leden van fotoclub De Reestkiekers om 07.00 uur in de auto gestapt en naar Vollenhove gereden. Het was mooi weer met regelmatig een zonnetje erbij.

Teo

Vollenhove is een mooie plaats met behoorlijk veel historische gebouwen. Er zijn nog ongeveer zo’n 40 monumentale panden te bekijken. De nieuwe buitenhaven en de historische binnenhaven hebben geen verdere uitleg nodig. Uiteraard hebben wij op ons gemak het oude centrum lopend bekeken. Het park Oldruitenborgh is een leuk aangelegd park waar ook nog mooie bruggetjes en een kleine ruïne van kasteel Toutenburg te bewonderen zijn. Vollenhove had dus voor ons heel veel verschillende onderwerpen waarvan er diverse goed te fotograferen waren doch soms viel het niet mee om iets op een mooie manier vast te leggen, doordat de straatjes te smal waren, er teveel moderne spullen in beeld waren of dat de achtergrond heel storend was t.o.v. de te fotograferen onderwerpen.

Marcel

Na afloop nog koffie / thee opgehaald bij paviljoen Het Proeflab bij het Voorsterbos van Natuurmonumenten.

(topfoto is van Roel)

Teo