Vrijwilligers bedankt op nieuwjaarsreceptie

bVeel verenigingen houden in januari voor leden, donateurs en andere belangstellenden een nieuwjaarsbijeenkomst. Deze traditie is onze vereniging vreemd. Tot op vrijdagavond 10 januari. We zullen de reden even uitleggen.

Binnen de nwg de Reest is een aantal leden actief. Relatief zelfs behoorlijk veel. We hebben een actieve werkgroep landschapbeheer, bestaande uit een kleine en een grote groep, samen toch al gauw een kleine twintig vrijwilligers. De tweede actieve sectie is die van de vogelwerkgroep, ook al gauw vijftien personen.

We hebben leden die al jaren De Reestinfo bezorgen. Binnen een ledenbestand van zo’n 200 leden zijn bijna veertig leden regelmatig voor de nwg actief. Dat is zo’n 20% van het totale ledenbestand. Daar is het bestuur erg dankbaar voor. Om al deze vrijwilligers duidelijk te maken dat hun inzet erg gewaardeerd wordt, besloot het bestuur in december om deze leden tijdens een nieuwjaarsbijeenkomst een heerlijk stamppotbuffet aan te bieden. Het werd op vrijdagavond dan ook erg gezellig in de gelagkamer van De Wheem. En het gebaar werd door de aanwezige leden erg op prijs gesteld. We kijken met een goed gevoel terug!