Eerste diapresentatie

steenuiltje - IJsseldeltaOp dinsdagavond 10 november genoten 47 bezoekers van de eerste van de vier roerdomp-IJsseldeltadiapresentaties van dit winterseizoen. Herman van der Hart uit Zalk wist de zaal moeiteloos te boeien met twee verschillende lezingen. Voor de pauze werd de IJsseldelta (tussen Zwolle en Kampen) bezocht en liet de fotograaf prachtige opnames van de gevarieerde vogelwereld zien. Na de pauze stond een aantal natuurgebieden in het westen van Polen centraal. Ook hier weer sfeervolle landschapsfoto’s afgewisseld door haarscherp gefotografeerde flora en fauna. Van Herman kregen we nog vier foto’s uit deze twee lezingen gemaild, die we voor u graag bij deze tekst plaatsten. 

vraatsporen bever-Polen  Meer foto’s van Herman van der Hart vindt u op zijn website: www.natuurfotovanderhart.nl  Zeearend