Nwg de Reest loopt vlinderommetje in Zuidwolde.

 

Afgelopen zondag 26 mei organiseerde nwg de Reest een korte wandeling van ongeveer 8 km door het prachtige Zuidwolde. Er hadden zich 19 leden aangemeld. De wandeling startte bij de Carpoolplaats bij de rotonde in Zuidwolde. We zijn van daaruit richting Steenbergen gelopen. Het vlinderommetje is een bijzondere wandelroute die bekend staat om de vlinders , libellen maar ook insecten. Onderweg zagen we inderdaad veel wilde planten, vogels en vlinders.  Ongeveer halverwege de route stond de koffie klaar bij de camping de Entekoele . Daarna langs de begraafplaats richting de volkstuinen naar de vlindertuin.  Het was een prachtige zondagochtend. Iedereen heeft volop genoten van deze prachtige wandeling. Om half 1 waren we weer terug bij de carpoolplaats.