Excursie met werkgroep vloeivelden De Krim

Op uitnodiging van de werkgroep Vloeivelden De Krim  kreeg onze vogelsectie in oktober 2016 een prachtige rondleiding door dit vogelrijke gebied.  Het was hoog tijd om iets terug te doen. Op dinsdagavond 28 mei leidde gids Rik van der Kolk de groep rond in de prachtige omgeving van Oud/Avereest. De wandeling duurde ongeveer twee uur. Na een grijze dag klaarde het weer aan het begin van de avond flink op en dat zorgde voor een Reestdal dat zich van haar beste kant liet zien. Kleurrijke hooiianden, de eerste korenbloemen tussen de winterrogge,  jonge ooievaars op het nest, een krioelende mierenhoop en nog veel meer. Na de wandeling was er koffie met wat lekkers erbij. Wel jammer, dat de werkgroep uit De Krim niet compleet was. De afmelders hebben wel wat gemist.