Wandelfeest rond Uelsen

Soms zit het mee, soms zit het tegen.  Op zondag 10 november zit alles mee.  De maand november doet op deze dag nu niet wat voor deze elfde maand zo karakteristiek is: regen, wind, mist, grijze wolkenlucht, kort gezegd : pokkenweer. Nee verre van dat !  Het is de zon, die de baas is.  Als dan ook de wind het helemaal laat afweten en de temperatuur er een pittig dagje van maakt , tja wat wil je als wandelaar dan nog meer ?

Afwisselend landschap 

We starten vlak bij het Duitse dorp Uelsen. Wilco, die de route heeft uitgezet, leidt de troepen door kleurrijke bossen, kleinschalig boerenland, langs oude sfeervolle plekjes, klaterende beekjes en over ‘bergen’ met prachtige uitzichten.  Zeventien kilometers wandelplezier, waar de twintig deelnemers zichtbaar van genieten.  De tocht wordt afgesloten met Kaffee mit Kuchen.