Korte wandeling door mooi Vechtal bij Stegeren.

De belangstelling is groot. Op zondagmorgen 26 januari 2020 staan 22 wandelaars klaar om onder leiding van gidsen Auke en Chris het afwisselende landschap rond buurtschap Stegeren te verkennen. De route van 8 kilometer gaat door prachtige stukjes Vechtdal. De Vecht zelf zien we niet, maar dat wordt ruimschoots goedgemaakt door heide, struwelen van jeneverbes, hooilanden, slootjes, bos en akkerland. Vaak lopen we over hele smalle paadjes en zien we het landschap voortdurend veranderen. Onderweg wordt er natuurlijk veel gepraat ( en daardoor misschien wat te weinig van het landschap gezien), maar dat is kenmerkend voor wandelen in een groep. Gezelligheid en contacten met anderen zijn ook erg leuk en dan ook nog tijdens een tocht door een prachtige stukje Vechtdal. Na bijna twee uur kuieren smaakt de koffie in restaurant De Bootsman prima. Een perfecte afsluiting van een mooie wandelmorgen.