Derde match: excursie langs nestkasten

sperrende snavelsOp woensdag 30 mei werd onze derde match gerealiseerd. Ook nu werden belangstellenden meegenomen door nestkastcontroleurs van onze vogelsectie. Op deze mooie avond genoten zes personen van Sprank uit Hardenberg van het kwetsbare jonge leven in de kleine nestkasten.

Sprank is een organisatie die zorg, begeleiding en ondersteuning biedt aan mensen met verstandelijke en/of lichamelijke beperkingen. Op 40 locaties, verspreid over heel Nederland, biedt Sprank zorg aan ruim 500 cliƫnten. Deze excursie kwam tot stand op de Beursvloer in Hardenberg. Sprank gaat voor onze leden lekkere koeken bakken die we straks in de winter tijdens een diapresentatie gaan uitdelen. Aan het eind van de excursie was het enthousiasme aan beide zijden zo groot, dat er al vast werd afgesproken een rondleiding als deze volgend voorjaar te herhalen.