Prachtig wandelen rond Vasse

Op zondalangs de es van Vasseuitzicht over Duitslandg 4 oktober liepen 13 leden van onze vereniging de “Tante Sien Route” . Deze route staat in het boekje “Oet in Twente” ,geschreven door Twentekenner Martin Beumer. De wandeling heeft een lengte van 21 kilometer. Het was op deze dag schitterend wandelweer. Lekker fris en prachtige Hollandse luchten. We genoten op de route van het mooie afwisselende Twentse boerenland. Slingerende boerenweggetjes,oude watermolens, klaterende beekjes, akkers,hooilandjes,monumentale boerderijen, heideveldjes, de Twentse grensstreek op zijn mooist. De route ging voor een deel over Duitse bodem. In Hesingen liet de “Kaffee mit Kuchen” zich goed smaken. Het uitzicht vanaf de uitkijktoren van Loensberg was indrukwekkend. Onderweg kom je altijd verrassende dingen tegen. In de buurt van Vasse passeerden we deelnemers aan een crsoss country,dat leverde sfeerrijke taferelen op. Na afloop  dronken we voldaan nog een kopje koffie bij Tante Sien in Vasse. Het was een prachtige dag. .

wandelgids   even rust   uitzicht vanaf de Galgenberg