Reestkiekers op locatie: sportfotografie bij Reestdal outdoor

De Reestkiekers zijn op zaterdag 4 november met sportfotografie bezig geweest bij Reestdal outdoor. Als je dat je in het Reestdal alleen maar natuurfotografie kunt bedrijven, dan heb je het mis. Negen Reestkiekers gingen om 9.15 u. aan de slag bij Reestdal Outdoor aan de Haar naast camping het Reestdal. Het weer leek in eerste instantie erg somber maar de zon kwam af en toe door de wolken wat heel mooi licht gaf om te fotograferen. Reestdal outdoor had voor ons een mooi programma samengesteld van een mix van survival ,cross fit en Bootcamp trainingen. We konden ons dus geweldig uitleven. Dat sportfotografie een aparte tak van fotografen is wisten we al. Het viel soms dan ook niet altijd mee om iemand die beweegt goed op de foto te krijgen. Veel gespeeld met diafragma, sluitertijden en de isowaarden. Door elkaar te helpen kwamen we er uiteindelijk wel uit. We hielden elkaar scherp en door positief kritisch te zijn hebben we weer veel geleerd. Op deze manier zijn we weer een stuk wijzer geworden op het gebied van fotografie. In de mooie omgeving van het Reestdal was het dan ook goed toeven en we gingen dan ook met een voldaan gevoel naar huis.
Arie Drogt
Meer foto’s zien ? Klik dan op onze¬† Facebook-pagina.
Oproep
Als er mensen zijn die de Reestkiekers willen komen versterken zijn ze van harte welkom.
Stuur even een mail naar: reestkiekers@gmail.com