De Reestkiekers op locatie in Deventer

De Reestkiekers hebben op zaterdagochtend 3 februari gefotografeerd in Deventer. Er was geen specifieke fotothema . Kijk en zie wat er is en fotografeer. We (we waren met z’n vieren) werden spontaan door een medewerkster van het VVV kantoor uitgenodigd om achter het VVV te fotograferen.  Hier was een binnenkerk. Met mooi licht inval. Toen wij naar binnen konden was de zon helaas verdwenen. Toch was het wel bijzonder kerkje en mooi dat wij daar tijd kregen om onze hobby uit te beoefenen. Wat ook erg fijn was dat er markt was, dus mensen fotograferen die daar waren of aan het werk of inkopen doen. Nog even naar de Bergkerk. Dit via de mooie oude straatjes die Deventer nog  bezit. En vooral hiervan plaatjes schieten. Het was een mooie morgen en voor een ieder wat om op verschillende gebieden foto’s te maken.

José Batterink