Expositie Reestkiekers tot eind september in tuinen van Mien Ruys

Tot eind september 2018 is er in de Tuinen van Mien Ruys een expositie van onze fotoclub De Reestkiekers te zien. Het thema is  “Door het oog van de fotograaf “.  Een aantal leden van fotoclub hebben hun best gedaan om op ieders eigen wijze een paar onderwerpen vast te leggen. Zo zijn er uiteindelijk 16 foto’s uitgekozen waarop een verscheidenheid aan onderwerpen te zien zijn. De één heeft een oog voor detail en de ander ziet het wat ruimer met een overzicht. Ook komen oude beginsels en modernere elementen in beeld. Kortom: voor elke wat wils.

De Tuinen van Mien Ruys vind je in Dedemsvaart. Het adres is Moerheimstraat 84
7701 CG Dedemsvaart

Openingstijden
1 april 2018 tot en met 31 oktober 2018
Dinsdag tot en met zaterdag 10.00 – 17.00 uur
Zondag 12.00 – 17.00 uur