In overleg is erg veel mogelijk………

Zo kan het ook

25-5-2018  de eerste oeverzwaluw gezien in Balkbrug. Een paar dagen later  zaten de eerste gaten in de hoop zand  dat op het nieuwe industrie terrein ligt. In overleg met de eigenaren  Alex Smit en Jan Willem Prins  mag het zand  blijven liggen. En  doen ze er niets meer aan. (SUPER)

30-5-2018  zaten er ongeveer 15 gaten (60cm diep) in. De zwaluwen vlogen af en aan vooral s,avonds zijn ze erg druk. Hoeveel jongen er groot geworden zijn weet ik  niet maar het is zeker geslaagd. De eerste jongen zijn inmiddels uitgevlogen. Nu kun je het niet meer goed zien  vanwege de begroeiing  maar de zwaluwen vliegen er  rustig tussen door. Zo zie je maar weer.  In overleg is er veel mogelijk !

Heren, bedankt!!!

Henri Timmer, natuurwerkgroep de Reest.