Druk bezochte ledenvergadering

Op dinsdag 27 april hield onze vereniging de jaarlijkse ledenvergadering. Een beetje laat in het seizoen, we houden de vergadering meeveel activtiteiten vanuit de wheemstal in februari/maart, maar we hadden niet verwacht dat de opkomst zo teleurstellend zou zijn. Slechts zeven(!) van onze 220 leden tellende vereniging kwamen naar het Vechtdal College om samen met het bestuur terug te blikken op  het verenigingsjaar 2009. Dat was jammer, want het bestuur had veel moeite gedaan om de bijeenkomst aantrekkelijk en afwisselend te maken. Onderwerpen als landschapbeheer, kinderactiviteiten en vogelbescherming werden aan de hand van diapresentaties gebracht. En de agenda werd allebehalve traag en saai afgehandeld. Het bestuur gaat op deze voet door. Volgend  jaar zal de ledenvergadering weer dezelfde opzet krijgen als deze. We hopen dan wel op meer belangstelling vanuit het ledenbestand.