Reestkiekers fotografeert druppels

Op zaterdagochtend 29 september kregen de leden van de fotoclub De Reestkiekers de kans om bij Refoto in Dedemsvaart een hele speciale cursus te volgen voor ‘druppel-op-druppel fotografie’

Na eerst een welkom door Peter Voerman van Refoto, een heerlijk kopje koffie en wat lekkers erbij, zijn we van start gegaan. Refoto had voor deze speciale cursus Alco van Ingen als trainer uitgenodigd. Alco heeft heeft een eigen bedrijf in workshops en fotografie cursussen, Van Ingen Photographics, en heeft van zijn passie zijn beroep gemaakt. Alco had drie verschillende opstellingen voor druppel fotografie gemaakt, waar we na uitleg van Alco met veel concentratie en enthousiasme mee aan de slag zijn gegaan. Het was een bijzonder inspirerende ochtend, met dank aan Peter Voerman en Alco van Ingen!