Weer een heel mooi bedrag van de Rabo Club Support !

Drie werkgroepen landschapsbeheer hebben we.  We werken in het mooie beekdal van de Reest en onderhouden dit mooie landschap in reservaatgebieden van Landschap Overijssel en Het Drentse Landschap. Soms werken we voor Staatsbosbeheer in de boswachterij Staphorst/IJhorst. We gebruiken het gereedschap van Landschap Overijssel en dat gaat prima. Echter, om veilig te kunnen werken heb je goede laarzen en veilige werkkleding nodig.  Bovendien zien we dat de belangstelling voor het werken in het landschap toeneemt. Dus schreven we ons weer in als deelnemende organisatie bij de RABO Vaart en Vechtstreek in de hoop weer een mooi bedrag binnen te krijgen. Onze leden werden benaderd via de mail, op website en Facebook maakten we duidelijk waarom we ons hadden aangemeld.
Op 7 november 2020 kregen we de uitslag. Maar liefst 856,52 euro!  Wat een geweldig bedrag ! Alle leden van de RABO bank die 1 of 2 punten aan ons hebben gegeven, hartelijk dank! We zullen het goed besteden.