We zijn erg blij met een extra gift van het Prins Bernhard Cultuurfonds Overijssel

Donderdagmorgen 3 december kregen we bezoek van een kleine delegatie van het Prins Bernhard Cultuurfonds. Dit jaar hadden we een aanvraag gedaan voor het aanschaffen van twee cameravallen. Deze werd gehonoreerd en daar waren we al heel blij mee, maar dat was nog niet het enige. We kregen het bericht dat we één van de vijf organisaties in de provincie waren die een verrassing mochten ontvangen om ons  “in deze moeilijke coronatijd een hart onder de riem te steken”. Wij (voorzitter Jan Dijkema en penningmeester Chris Bisseling) waren heel erg verrast door het prachtige bedrag dat we uit handen van mevrouw Anneke Raven mochten ontvangen.

2500 euro !!! 

Geweldig ! Daar gaan we mooie en zinvolle dingen mee doen ! video