De laatste werkdag zit er op

De laatste werkdag van dit seizoen zit er op. Slechts 7 personen kwamen voor een kop koffie naar de Wheem. Want ja, dat kon weer! Even gezellig kletsen voordat we aan het werk gaan, dat hebben we gemist.

erg nat hier

Op het heideveld tussen de Nieuwe Dijk en de Hoofdweg hebben we al heel wat uurtjes gewerkt. De wal langs het akkerland is al eens teruggezet, nu was de beurt aan een ander deel. Deze berken komen steeds verder de hei op. Ze geven heel veel schaduw, waardoor er meer gras dan hei groeit. Op zich is dat niet erg, want in graslanden leven weer andere beestjes. Je kunt wel zien dat het de laatste tijd erg nat was. En hoewel het al ruim een week zonnig is, is het water nog lang niet weggezakt. De bomen vielen dan ook op zeer natte plekken.

aardig wat kuub hout gezaagd