Vacature secretariaat

Ingezonden op 6 juni 2017 om 15:04 onder Van het bestuur.

Voor het bestuur van Molen De Star zijn we nog op zoek naar iemand die het secretariaat wil bemannen in samenwerking met Janet Bravenboer. Na het stoppen van Jantje Veneman vorig jaar is het opgepakt door de andere bestuursleden en zijn een aantal mensen gepolst voor deze functie. Helaas nog zonder resultaat.

Heeft uw belangstelling neem dan contact op met 1 van de bestuursleden.

1 Reactie

 1. Willy Moes-Dijsselhof - 10 december 2017 at 19:24

  Hallo Bestuur,

  Ik zie dat jullie nog steeds een vrijwilliger zoeken voor het secretariaat. Per januari 2018 zit mijn zittingsperiode in het bestuur van Vrouwen van Nu erop. Daardoor ben ik eventueel wel bereid om de vacature van secretaresse bij jullie op te vullen.
  Graag wil ik voor dat ik definitief ja zeg graag weten wat de functie precies inhoudt.

  In afwachting van nader bericht,

  met vriendelijke groet,

  Willy Moes-Dijsselhof

Laat een reactie achter

Uw reactie


Top