Molen De Star tijdens de Feestdagen

Ingezonden op 23 december 2022 om 19:23 onder Van de molenaar, Van het bestuur.

Allereerst willen we iedereen fijne Kerstdagen en een gelukkig nieuwjaar wensen vanuit het bestuur van de beheerstichting, molenaars en alle vrijwilligers.

In verband met de feestdagen is de molen en molenwinkel op zaterdag 24 en 31 december gesloten. Zaterdag 7 januari staan we weer voor uw klaar vanaf 10.00. De molen zal in de tussentijd afhankelijk van de wind nog wel regelmatig draaien. De molen is dan uiteraard te bezoeken en eventueel kunt uw ook nog wel meel, kaas, worst of honingproducten kopen. Zaterdag 24 december zal de molen in ieder geval nog draaien.

8 januari is onze traditionele nieuwjaarsborrel weer terug van 14.00-16.00.

 

 

Laat een reactie achter

Uw reactie


Top