Persbericht Nationale Molendag 2024 – Molen De Star

Ingezonden op 3 mei 2024 om 16:56 onder Algemeen.

Zaterdag 11 mei is het Nationale Molendag. Uiteraard doet Molen de Star in Balkbrug mee met dit festijn tussen 10.00 en 16.00. Traditioneel worden er pannenkoeken gebakken volgens het eigen molenrecept. Er is een boekenmarkt georganiseerd i.o.m. de plaatselijke bibliotheek. Een accordeonist zorgt voor de muzikale omlijsting. Gidsen zijn aanwezig om de bezoekers rond te leiden door de molen. De molen draait en maalt de gehele dag. Het wordt zoals altijd een gezellig gebeuren.

Van harte uitgenodigd!

Zondag 12 mei zijn wij gesloten.

1 Reactie

  1. Nathalie - 15 mei 2024 at 09:34

    Dag,
    We zijn zaterdag op de molen dag geweest en hebben een zeer interessante uitleg gekregen van de molenaar en vrijwilligers!
    Een aandachtspunt is de veiligheid voor oa bezoekers: bij het aannemen van de pannenkoek vloog de servet van mijn kleinzoon in de fik en brandde hij zijn vingers. Niemand had het in de gaten,ik zag hem in paniek en heb met hem naar een wc gezocht om zijn hand te koelen. Die vonden we niet. Hard geroepen om water en een vrijwilliger verwees ons naar binnen in de molen. Daar heeft hij zijn vingers kunnen koelen. De inhoud van de verbanddoos die daar hangt is soms eer dan 20 jaar oud. We zijn zonder pannenkoeken teruggegaan naar de camping. Vriendelijke vrijwilligers, graag meer aandacht voor veiligheid zeker ook als er met gas en vuur wordt gewerkt. Er was geen water in de buurt.

Laat een reactie achter

Uw reactie


Top