Cameravallen voor dassenwerkgroep en vogelsectie

Twee jaar geleden gaf de vogelsectie aan dat ze graag een cameraval wilde hebben. De opbrengst van de Rabobank Clubactie zou daar voor besteed worden. Het duurde even voordat ze wisten welke ze hebben wilden. Ondertussen werd de clubactie besteed aan beschermingskorfjes voor de kleine nestkasten. Er was nog geld over en de rest komt via het Prins Bernardcultuurfonds.

Bushnell cameraval

Nu zijn er 2 camera’s van Bushnell aangeschaft. Er zat geen Nederlandse vertaling bij, dus Mieke moest eerst aan de slag. Konden we ze gelijk even testen in de tuin. Met de camera kun je foto’s en video’s maken, ook tegelijk! Dag en nacht! De filmpjes staan op facebook.

Overdag is de vogelvoederplaats een dankbaar object. Daar gebeurt altijd wel wat.

een kat

’s Avonds is het wat lastiger om een goede plek te vinden. Bij de composthoop is soms wel activiteit.

 

 

 

 

 

 

Hier is de Nederlandse handleiding voor de Bushnell Core DS. Het is een eenvoudige uitleg voor de diverse instellingen voor de beginner.

Handleiding Bushnell